Bine ai venit!

Bancuri salvate de soparlatu

Acest banc contine cuvinte vulgare sau a fost catalogat de catre comunitatea mioritice.com ca inadecvat persoanelor sub 18 ani!

Confirm ca am varsta peste 18 ani!

25

 

 

+45

-25

La doctor:
- În ce zonă aţi simţit mai întâi durerile?
- În zona gării, doctore!

6

 

 

+47

-46

Caii de pe tricoul Oanei Roman sunt in marime naturala

71

 

 

+96

-40

Un doctor alb într-o misiune umanitară într-un sat din Nigeria. Îl întreabă un negru:
- Am auzit de Viagra. Ce-i aia?
- Este o pastilă care te ajută să faci dragoste de opt ori pe zi.
- Aaaaaa, zice negrul, deci e un calmant...

39

 

 

+62

-29

La nunta, finii stiindu-ma un bun orator, m-au invitat la microfon sa le tin un discurs. Si am început: "Dragii mei, blablabla, bla bla bla, și închei urându-va sa aveti o căsnicie de căcat" apoi am luat o pauza, am privit amuzat fețele nuntasilor si am adăugat: "...ca sa nu-si bage nimeni nasul in ea"

27

 

 

Maxima:
Sa gresesti e omeneste. Mai grav e sa nu stii ce si unde.

44

 

 

+58

-19

Reporterul către un trecător:
- Ce soluție credeți că ar fi mai potrivită pentru iesirea din criză?
- Ca fiecare român să lucreze câteva zile la vamă

28

 

 

Nunta e o adunare unde prietenii a căror părere despre tine contează foarte mult îți întâlnesc rudele alături de care ți-e rușine să te afișezi.

9

 

 

+24

-18

Azi de 1 Decembrie, un detașament de români au defilat online pe Facebook cu un batalion de tag-uri.

33

 

 

+46

-21

A fost o data o insula unde locuiau: Fericirea, Tristetea, Constiinta si multe altele printre care si Dragostea. Intr-o zi s-a anuntat ca insula se va scufunda, asa ca toti au inceput sa-si repare barcile si au plecat cat mai repede. Dragostea a ramas ultima. Ea a perseverat pana in ultimul moment. Cand insula era aproape a se scufunda, Dragostea s-a decis sa ceara ajutorul. Bogatia a trecut pe langa Dragoste intr-un vapor imens. Dragostea a spus:
- Bogatie ma poti lua cu tine?
- Nu, nu pot. Am atata aur si argint de transportat, incat nu mai este loc si pentru tine".Dragostea s-a decis sa intrebe Vanitatea care tocmai trecea pe acolo intr-o frumoasa barca:
- Vanitate, te rog ajuta`ma!
- Nu te pot ajuta Dragoste. Esti toata uda si mi-ai putea strica barca" - a raspuns Vanitatea.Tristetea trecea si ea pe acolo, asa ca Dragostea ii cere ajutorl:
- Tristete ia`ma cu tine, te rog!
- O ...Dragoste, sunt atat de trista, incat vreau sa fiu singura!"Fericirea a trecut si ea pe acolo, da` era atat de vesela incat nici nu a auzit cand Dragostea i-a cerut ajutorul. Dintr-o data s-a auzit o voce:
- Vino, Dragoste, te iau eu.
Era un batranel. Dragostea s-a simtit atat de binecuvatata si atat de fericita incat a uitat sa intrebe cum il cheama. Cand au ajuns pe uscat, batranelul a plecat urmandu-si calea lui. Dragostea, realizand cat de datoare ii este batranelului, a intrebat Constiinta, un alt batranel:
- Cine m-a ajutat, cine a fost cel care m-a ajutat?
- Era Timpul" - a spus Constiinta.
- Timpul!?" - a spus Dragostea mirata. " Dar de ce sa ma ajute pe mine Timpul? Constiinta a zambit si a raspuns cu intelepciune:
- Pentru ca numai TIMPUL este capabil sa inteleaga cat de mare si minunata este Dragostea.