Bine ai venit!

Bancuri salvate de iosiflupu

76

 

 

Un bărbat merge în delegatie împreună cu câțiva colegi de muncă. După terminarea delegației, înainte să pornească acasă, colegii, voind să-i facă o farsă, îi ascund bărbatului în bagaje o cutie cu prezervative.
Când soția îi desface bagajul, îi cere bărbatului explicații. El fiind un băiat inteligent, a înțeles faza dar, gândind să se răzbune simultan, a explicat simplu:
– Când am ajuns la hotel toți am primit câte o cutie cu prezervative. Eu bineînțeles că nu le-am folosit.
Colegii bărbatului, nici până în ziua de azi nu au reusit să explice CUM, DE CE, CU CINE, DE CATE ORI, CAND, UNDE au folosit acele prezervative cadou.
via pretenas.info

98

 

 

+91

-11

Toate femeile sunt geloase sau îngrijorate, la un moment dat în viață, că iubitul sau soțul nu ar fi tocmai ușă de biserică. Așa începe și povestea unei femei care a vrut să-i facă soțului ei testul suprem. Tânăra i-a scris o scrisoare în care i-a spus că s-a săturat de el și că l-a părăsit, a lăsat-o la vedere, apoi s-a ascuns sub patul din dormitor. Bărbatul a ajuns acasă, a citit scrisoarea, a scris ceva, apoi a început să cânte și să danseze. Și-a luat telefonul și a sunat pe cineva.
"Bună, iubito, tocmai îmi schimb hainele și vin la tine. Cât despre proasta cealaltă, s-a prins în sfârșit că îmi băteam joc de ea și a plecat. Am făcut o greșeala imensă când m-am însurat cu ea. Îmi doresc să te fi întâlnit mai devreme. Ne vedem în curând, iubito!", a spus soțul femeii, apoi a părăsit camera.
Plângând, femeia a ieșit din ascunzătoare și a citit ce i-a scris soțul ei: "Ți se vedeau picioarele, idioato. Mă duc după pâine"...

180

 

 

+75

-7

Gheorghe se duce la Ion si ii zice:
- Ioane, am evitat sa iti spun asta pana acum, dar ma culc cu nevasta preotului. Poti sa vorbesti tu cu el o ora dupa slujba, maine, sa fie ocupat, ca sa-mi fac si eu treaba?
Lui Ion nu prea ii place asta, dar accepta pentru ca e cel mai bun prieten al sau. Dupa slujba, incepe sa il tina de vorba pe preot, punand tot felul de intrebari stupide, doar sa-l tina ocupat.
Dupa ceva timp, se enerveaza preotul si-l intreaba de ce a venit de fapt. Simtindu-se vinovat, Ion ii spune toata povestea. Preotul, batandu-l prieteneste pe spate, ii spune:
- Ioane, cred ca ar fi bine sa te grabesti sa ajungi acasa, pentru ca nevasta mea a murit acum un an...!!!

27

 

 

+38

-13

- Sper, draga mea, ca nu crezi basmele pe care ti le indruga sotul tau ca se duce la pescuit? Ti-a adus vreodata vreun pește?
- Nu, tocmai de aceea il cred.

141

 

 

+66

-12

Mesajul unui barbat din Birmingham catre prietenul lui din Sheffield: Satul de faptul ca aproape in fiecare zi ne intra in casa mea cate un hot, am smuls firele sistemului de alarma din perete si am reziliat contractul de parteneriat cu reteaua de observare civila unde eram membru.
In cele patru colturi ale curtii casei mele am pus cate un steag pakistanez iar in in mijlocul curtii un steag mare negru ISIL !.
Acum politia Yorkshire, Agentia Nationala de Securitate, Scotland Yard, MI-5, MI-6, CIA si toate celelalte servicii de informatii europene au trimis oameni ca sa tina sub observatie casa mea 24x7x365.
Copiii mei in fiecare zi merg la scoala si sotia mea la cumparaturi sau in excursie cu escorta. Suntem urmariti si supravegheati permanent din drumul din fata si din spate. Nimeni nu are curajul sa ma (ne) acosteze. Nu m-am simtit niciodata atat de in siguranta.
Prin urmare multumiri, toate datorita lui Allah...

290

 

 

- De cand nu te-am mai vazut Fane...Ce mai faci omule?
- M-am insurat.
- Cu cine?
- Cu nevasta-mea, bineinteles.
- Bine, bine, dar cine e?
- O fata.
- Pai ai mai pomenit tu pe cineva casatorit cu un barbat?
- Daaa.
- Pe cine?
- Pe nevasta-mea.

55

 

 

+87

-35

Niste ciobani se intalnesc cu un iepure in padure.
- Cine esti tu ma, smechere? intrebara ei.
- Bugs Bunny ! raspunse iepurele. Dar voi cine sunteti?
- Cho Bunny !...

36

 

 

Pentru ca memoria este de genul feminin, ma mai inseala uneori!

30

 

 

+52

-24

La un semn deschisa-i calea, si se-apropia incet. Victoras, al carui nume e celebru la parchet.
- Tu esti ponta?
- Da Instanta!
- Te invit sa dovedesti cum de ai prostit poporu? cu puteri dumnezeiesti?!
- Orice gand ai onorate si oricum o sa-mi repeti, v-am mai spus ca-mi plac romanii... care sunt analfabeti!
- Cum se face inculpate ca batranii au votat, dar cei din strainatate stand la cozi n-au apucat?
- Care cozi? Strainatate!? Adevarul nu il stiti? Au fost manarii jonglate de-al meu neam de comunisti! Intr-un fel sau altul...fie.. recunosc ca am gresit, ca n-am xeroxat cu brio voturile de la Madrid! Sper acum in ciuda faptei sa fiu ales de popor in cea mai meritata functie de "Prea-Inalt Plagiator"

34

 

 

+43

-9

Sunteți fericit, dacă:
- Dacă v-ați trezit azi dimineață sănătos. Sunteți mai fericit, decât 1 milion de oameni, care nu vor mai fi vii până săptămâna viitoare.
- Dacă nu ați participat la nici un război, nu ați simțit viața din închisoare, agonia torturii sau a foamei. Sunteți mai fericit decât 500 milioane de oameni de pe această planetă.
- Dacă puteți să mergeți la biserică, fără a vă fi frică, sau fără a fi amenințați cu închisoarea sau moartea. Sunteți mai fericit ca 3 miliarde de oameni din această lume.
- Dacă în frigiderul dvs este mâncare, sunteți îmbrăcat, încălțat, aveți un așternut și un acoperiș deasupra capului, sunteți mai bogat decât 75% din pop...ația planetei.
- Dacă aveți un cont în bancă, bani de cheltuială zilnic, și mărunțiș în pușculiță, aparțineți celor 8% din oamenii financiar stabili.
- Dacă ați citit acest post, nu faceți parte din cei 2 miliarde de oameni care nu pot citi.