Bine ai venit!

Bancuri adaugate de NiceDeath

34

 

 

Se întâmpla iarna în taigaua rusească (-40 grade celsius). Cu ocazia finisării lucrărilor pe un sector, echipa de tăietori de lemne a început o mică petrecere, care deși nu era programată, se anunța a ajunge o adevărată beție rusească, iar a doua zi echipa urma să ajungă la următorul sector, situat la aproximativ 5 km.
Deci, aproape spre seară, se întuneca deja, șoferul autotrenului – un bărbat zdravăn și în principiu, treaz, văzând că toate lucrurile sunt strânse și pregătite pentru plecare, iar cele două remorci sunt agățate, pentru a nu pierde timpul, se gândește să tracteze și containerul în care locuia (la moment bea) echipa, și ca pe o sanie să-l tragă la noul sector. Fără a-i deranja pe petrecăreți, agață containerul, în prealabil blocându-i ușa ca nu cumva în timpul deplasării careva să iasă la fumat. Pornește motorul și deși un pic cam greu, reușește să se miște din loc. S-a pornit încet pentru ai nu deranja pe „pasageri” , dar văzând prin oglinda retrovizoare că din mica fereastră a containerului cineva îi face semne amenințătoare, și gândindu-se că acestea însemnă „mai repede”, după posibilitatea reliefului, încărcăturii și condițiilor meteo, a mărit viteza până la aproximativ 15 km/h.
Ajungând la noul sector, oprește motorul, se apropie de container, dar acolo deja, în loc de muzică se auzeau doar gemete și înjurături spuse pe un glas stins. Deschizând ușa, este întâmpinat de privirea dușmănoasă a 8 persoane, absolut treze, care ștergându-se de transpirație, printre dinți înjurau de mama focului. Abia atunci a aflat săracul că, în momentul pornirii, podeau containerului fiind înghețată și lipită de pământ, a cedat, desprinzându-se de carcasă, iar oamenii au alergat 5 km prin zăpadă în interiorul containerului.

-4

 

 

+24

-28

- Ia să vedeți mă ce noroc am eu azi, să fiu nebun de nu câștig tot.
- Ahaa… fix așa zicea și tăică-meu, când aveam apartament.

31

 

 

+44

-19

La recepția unui hotel:
- Ați mai fost cândva la hotelul nostru?
- Da, când eram mic.
- Aveți amintiri frumoase legate de hotelul nostru?
- Nu țin minte, eram atât de mic, încât am venit în tata și am plecat în mama.

42

 

 

+44

-12

Un tip venind în vizită la amicul său, îl vede pe acesta alergând, cu un topor în mână, după câine, cu scopul de ai tăia coada. Vădit mirat:
- Ce faci Ioane, ai înnebunit?!
- Mâine vine soacră-mea și nu aș vrea să vadă că cineva se bucură de venirea ei.

17

 

 

Un urs fugit de la circ, a fost prins de poliție în timp ce fura o motocicletă.

34

 

 

+41

-16

Anglia medievală. Pe o margine de drum stă un sărac și cerșește. Din pădure iese Robin Hood și aruncând un sac de galbeni la picioarele săracului, exclamă:
- Eu sunt Robin Hood, iau de la bogați și dau la săraci.
Săracul în extaz:
- În sfârșit mi-a surâs și mie norocul. Uraaa sunt bogat.
Robin Hood strigând iar:
- Eu sunt Robin Hood, iau de la bogați și dau la săraci. – i-a luat sacul și i-a tăiat capul.

48

 

 

+61

-13

Soția mea deja de două zile nu vorbește cu mine, după ce răscolind prin contactele din telefonul meu a apelat numărul ”Sex pe gratis” și a sunat telefonul ei.

69

 

 

O femeie în autobuz vorbește la telefon:
- … îți închipui dragă, intru eu în dormitor, iar acolo el, nesimțitul, se cuprindea cu vecina noastră, eu văzând asta, în vârful degetelor m-am furișat la bucătărie și am luat… oiii, sorry Anco, e oprirea mea, trebuie să cobor. Seara la ora 18 când ies de la serviciu, îți povestesc mai departe.
18 seara. Aceiași femeie se urcă în autobuz, iar acolo aceiași pasageri, ușile se închid, iar în ultimul moment, gâfâind, reușește să intre încă un pasager, abia trăgându-și sufletul:
- Nu am întârziat? - și uitându-se la femeie – ce te holbezi la mine? Sun-o pe Anca.

128

 

 

O fată fuge spre un polițist:
- Pe mine vrea să mă violeze?
- Cine?
- Cred că un maniac…
- Orb?

30

 

 

M-am pregătit de vară, mi-am cumpărat boiler, însă S. A. ”Apă – Canal” nu se lasă cu una cu două, au oprit apa rece.